Clicky

Raadsvergadering met hamerstukken en vragen

Copyright Omroep Zuidplas
Vanavond, dinsdag 14 februari, staat de maandelijkse raadsvergadering op de agenda. Hoewel januari werd overgeslagen staan er slechts zeven hamerstukken op de agenda. Toch doet Omroep Zuidplas verslag van de vergadering.

Naast de hamerstukken over onder andere het sociaal werkbedrijf Promen, extra parkeerplaatsen voor een bedrijf aan de 's-Gravenweg en een nieuwe wegsleepregeling zijn er ook vragen ingediend.

Trots op Nederland, D66 en GBZ hebben de vragen voor deze vergadering ingediend. De vragen van Trots gaan over de geheimhouding op het Zuidplaspolder-dossier. Veel gemeenten in de regio en de provincie vergaderen in alle openbaarheid over de situatie waarin dit miljoenen project in terecht is gekomen. In Zuidplas zijn vrijwel alle dossiers geheim verklaard. De fractie wil meer openheid over het dossier waarin de gemeente Zuidplas flinke tegenvallers te voorduren krijgt.

Omroep Zuidplas verzorgt naast de radiouitzending, die iets voor 20.00 uur begint, ook weer een live blog op deze site.