Clicky

The Kik ook op CuliNesse festival eind augustus

Copyright Omroep Zuidplas

The Kik geeft op zaterdag 30 augustus een optreden op het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Dit festival wordt gehouden op het strand van de Zevenhuizerplas bij Nesselande.

De meeste mensen zullen The Kik wel kennen als de huisband van De Wereld Draait Door en van de hit ‘Simone’. De Nederlandse Beatpop band bracht onlangs hun tweede album uit, genaamd 2.

“Veel mensen weten niet dat Frontman Dave von Raven van The Kik in Zevenhuizen gewoond heeft. Hij heeft zelfs een nummer gemaakt over Zevenhuizen, genaamd Zevenhuizer zondag”, aldus CuliNESSE organisator Robert Boevé. Hij vervolgt: “Toch prachtig dat ze dit nummer straks met uitzicht over de Zevenhuizerplas voor een uitzinnig publiek staan te spelen. Het wordt alleen wel een Zevenhuizer zaterdagavond in plaats van een Zevenhuizer zondag”, vult Robert lachend aan.

Kaartjes CuliNESSE

CuliNESSE vindt dit jaar plaats van 28 t/m 30 augustus. Naast The Kik is er ook al bekend gemaakt dat Nielson op donderdag 28 augustus zal optreden op het culinaire, culturele festival op het strand van Nesselande.

Beluister ook een interview met organisator Robert Boevé uitgezonden op zaterdag 7 juni: