Clicky

Nick & Simon op podium CuliNESSE 2014

Copyright Omroep Zuidplas

Nick & Simon staan komende zomer op het podium tijdens de vierde editie van CuliNESSE. Dat heeft de organisatie van CuliNESSE vrijdag 20 juni bekend gemaakt.

Het populaire duo is één van de grote namen van het culinaire, culturele festival naast onder andere Van Dik Hout, The Kik en Nielson. CuliNESSE 2014 vindt dit jaar van 28 tot en met 30 augustus plaatsen op het strand van de Zevenhuizerplas bij Nesselande.

“Het gerucht ging al een tijdje rond in Nesselande en omstreken, maar nu mogen we het eindelijk wereldkundig maken. Nick & Simon treden zaterdag 30 augustus op”, aldus CuliNESSE organisator Robert Boevé. Nick & Simon kregen deze week nog een Award voor een miljoen verkochte cd's en dvd's tijdens hun muzikale carrière. Robert: “Deze prachtige prestatie benadrukt nogmaals dat ze enorm populair zijn en een breed publiek aanspreken. Dit past perfect bij ons festival”. De organisatie verwacht veel animo voor het optreden van Nick & Simon.

Met de aankondiging van Nick & Simon is de volledige line-up voor deze editie bekend.