Clicky

Kaartverkoop CuliNesse 2014 gaat hard

Copyright Omroep Zuidplas

De kaartverkoop van culinair muziekfestival CuliNESSE gaat dit jaar uitzonderlijk hard. Dat melde de organisatie vrijdag 4 juli. Vooral de kaarten voor de vrijdag en zaterdag vliegen de deur uit.

Culinesse zal dit jaar plaatsvinden op 28, 29 en 30 augustus op het strand van de Zevenhuizerplas bij Nesselande in Rotterdam. Brendo Festen van de organisatie vertelt: “Met een prachtige culinaire line-up en artiesten als Van Dik Hout, Nielson, The Kik en Nick&Simon spreken we dit jaar natuurlijk een breed publiek aan, maar dat het zo hard zou gaan hadden we niet durven hopen.”

Vooral de dagen dat Van Dik Hout, The Kik  en Nick&Simon zullen optreden zijn erg populair. Dit zal op vrijdag 29 augustus en zaterdag 30 augustus zijn. Brendo vervolgt: “Maar ook de donderdag kaartverkoop loopt goed. Onze hoofdact is dan Nielson”.

Fysieke kaartverkoop gestart

Sinds vrijdag 4 juli kunnen mensen, naast het online kopen van kaartjes de tickets ook bij fysieke verkooppunten kopen. Bij van Delft Books & Gifts in Nieuwerkerk of Zevenhuizen kunnen kaartjes gekocht worden voor €10 per stuk.