Clicky

Nieuw Clubhuis voor Watersportvereniging Buurman bij Zevenhuizerplas

Copyright Omroep Zuidplas

Watersportvereniging Buurman is met Buurtwerk Alexander overeengekomen om het oude clubhuis van Speeltuin Taka Tuka land over te nemen. Begin 2015 wordt het onderkomen bij de Zevenhuizerplas opgebouwd.

Met de overname wordt het karakteristieke onderkomen, waarin veel kinderen uit Zevenkamp en Nesselande gespeeld hebben, een nieuw leven ingeblazen door WSV Buurman. De watersport vereniging is uitermate verheugd met dit nieuwe, 100m2 grote, onderkomen. 

Ondanks de beperkte middelen die WSV Buurman op dit moment ter beschikking heeft (er wordt naarstig gezocht naar sponsoren en nieuwe leden) biedt de vereniging haar leden en aspirant-leden hiermee in 2015 tóch een volwaardig clubhuis in de nieuwe jachthaven in Nesselande.

Het clubhuis moet verplaatst worden naar de nieuwe jachthaven bij de Zevenhuizerplas. De jachthaven wordt gerealiseerd aan het einde van de Kosboulevard direct aan de Zevenhuizerplas.

De komende weken wordt met vereende krachten door leden en bestuur hard gewerkt om het clubhuis in Taka Tuka Land te demonteren en op te slaan in containers.  Begin 2015 zal WSV Buurman’s haar nieuwe clubhuis opbouwen op haar definitieve locatie in de nieuwe jachthaven. 

Presentatie nieuwe jachthaven

WSV Buurman is ervan overtuigd dat ze met dit clubhuis, inclusief alle extra voorzieningen, veel nieuwe leden te mogen begroeten. WSV Buurman presenteert de nieuwe havenplannen binnenkort op Culinesse (28, 29, 30 augustus) waar leden, aspirant-leden, potentiële sponsors en bedrijven zich uitgebreid kunnen laten informeren.