Clicky

Start cursusjaar Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs

Copyright Omroep Zuidplas
Tegelijk met de basisscholen gaat op maandag 1 september ook de muziekschool in Zuidplas weer open. De instrumentale en vocale jaarcursussen van Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas starten in de eerste week van september.

De korte cursussen en de Algemene Muzikale Vorming beginnen pas in de loop van de maand. In het nieuwe cursusjaar is er ook nieuw aanbod. In Zevenhuizen gaat bijvoorbeeld in oktober een cursus 
kleuterpiano en een groepsles piano voor jongeren van start.

Voor diegenen die nog niet weten welk instrument ze willen bespelen, organiseert MOZ-Art, locatie Nieuwerkerk op zaterdag 27 september een proeflessendag. MOZ-Art is op zaterdag 30 augustus ook present bij de Z-Uitmarkt in en rond Swanla in Zevenhuizen. Ook daar zijn mogelijkheden voor het volgen van een proefles of workshop muziek. Voor meer informatie zie: www.moz-art-zuidplas.nl.