Clicky

Beatrixrun: 150 motoren met zijspan door Moerkapelle en Zevenhuizen (video)

Copyright Omroep Zuidplas

De 31e Beatrixrun vanuit Pijnacker voerde zaterdag 3 mei onder andere naar Moerkapelle en Zevenhuizen. 150 motoren met zijspan stopten in Zevenhuizen voor de lunch.

De optocht met motoren wordt ieder jaar door de Oranjevereniging in Pijnacker georganiseerd. Een lange optocht met motoren plus zijspan bezorgt verstandelijk gehandicapte inwoners uit de regio een  bijzondere dag.

Begeleid door motoren van de politie, die het verkeer stil zetten voor het veilig paseren, kwam de stoet aan het begin van de middag aan bij Dekker op het Nijverheidscentrum in Zevenhuizen. De tocht wordt mogelijk gemaakt door een enorm aantal mensen die zich belangeloos inzetten voor de dag.

Bekijk de beelden gemaakt door Piet Koole en achter elkaar gezet door Cees van de Bovenkamp: