Clicky

Moordrechter André Stormbroek fietst Tour for Live

Copyright Omroep Zuidplas

Bij Tour for Life fiets je in de eerste week van september in 8 dagen van Italië naar Rotterdam, 1400 km. voor het goede doel: de Daniel den Hoed Stichting.

Naast dat André dit jaar als begeleider mee is met de jongeren naar Gambia, heeft hij zich al voor de volgende uitdaging opgegeven: Tour for Life. Het idee is ongeveer hetzelfde als bijvoorbeeld Alpe d'HuZes. Het is een sponsortocht voor het goede doel. Bij Tour for Life fiets je in de eerste week van september in 8 dagen van Italië naar Rotterdam, 1400 km. voor het goede doel.

Het goede doel bij Tour for Life is de Daniel den Hoed Stichting. Deze stichting werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek. In dit onderzoek ontwikkelen wetenschappers o.a. in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam hoogstaande behandelingen die precies passen bij de patiënt. Iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur, voor een maximaal resultaat. Want iedere patiënt is anders. Deze aanpak heet Personalized medicine.

Iedere deelnemer betaald 450 euro als onkostenvergoeding om mee te mogen doen aan deze tocht, hiernaast moet de deelnemer ook nog 2500 euro aan 'sponsorgeld' werven. Hiervoor heeft hij u hulp nodig, hij is op zoek naar sponsors. Voor meer informatie zie: https://www.tourforlife.nl/andre-stormbroek

Via deze zelfde link houd hij ook een blog bij met daarin de voortgang van de training en in de eerste week van september de voortgang van en tijdens de tocht.