Clicky

Mannenkoor start repetities synagogezang in Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Een boodschap vertolk je vandaag prima via muziek. Mogelijk verklaart dit de belangstelling voor de joodse zang van Mannenkoor Nieuwerkerk. Voor komend najaar kreeg het  vier uitnodigingen.

De eerste van vijf intensieve repetities is op vrijdag 4 september 20 uur in kerkgebouw De Bron in Nieuwerkerk (Ringvaartlaan 16).

Op Israëlzondag 4 oktober ondersteunt het koor de morgendienst in De Wingerd in Krimpen a/d IJssel. ’s Avonds zingt het in een zangdienst in Lexmond. Een week later is het ‘s morgens uitgenodigd in een feestelijke ‘bloemendienst’ in de Remonstrantse Arminiuskerk in Rotterdam. Op 1 november ‘s middags is het te gast in een zangdienst in Barendrecht.

Gerard Lange bereidt het repertoire voor tijdens vijf  vrijdagavonden en via digitaal oefenen thuis. Het koor telt leden uit diverse plaatsen in Zuid Holland, uit de Betuwe en van de Veluwe. Wie belangstelling heeft komt gewoon eens luisteren. Wie eerst meer wil weten moet even mailen of bellen met Aart Prinsen (pr@mannenkoor-nieuwerkerk.nl; 0180-313329).