Clicky

VEDJ Dance parade trakteert Nieuwerkerk en Zevenhuizen op "hoop herrie" (video)

Copyright Omroep Zuidplas

Stichting VEDJ heeft op zaterdag 12 september weer een Dance Parade georganiseerd vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel. Nieuw dit jaar was de uitbreiding van de tocht naar Zevenhuizen.

Nadat de organisatie vorig jaar moest overslaan, was de optocht met vrachtwagens dit jaar weer luid en duidelijk terug in Nieuwerkerk. In Zevenhuizen kon men voor het eerst kennismaken met het fenomeen dat in het Nieuwerkerkse al een flink aantal jaar meegaat.

Terwijl mede-organisator Ed van Gelderen zaterdagmorgen bezig was met de opbouw van de acht trucks werd in een uitzending van Omroep Zuidplas gevraagd wat Zevenhuizen kon verwachten later op dag. "Een hoop herrie" was het antwoord van de Nieuwerkerker die sinds de eerste editie al bij de Dance Parade betrokken is.

Beluister hieronder het interview en bekijk de video: