Clicky

Enquete over verslaan gemeenteraadsvergaderingen in Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Sinds 2011 verslaat Omroep Zuidplas de gemeenteraadsvergaderingen van de gemeente Zuidplas op crossmediale wijze. Wat vindt u daar van? Moet Omroep Zuidplas daarmee doorgaan of kan het anders of beter? Tijd voor een enquete!

We zenden de raadsvergaderingen van de gemeente Zuidplas live op de radio uit (met duiding, interviews enzovoorts) en hebben online activiteiten, zoals het bijhouden van een live-blog en het plaatsen van Twitterberichten over de vergadering.

Omroep Zuidplas ontvangt hiervoor van de gemeente een vergoeding. Doel van de crossmediale verslaggeving is de lokale politiek dichter bij de inwoners van Zuidplas te brengen (en andersom). In november 2013 is (na evaluatie) besloten om door te gaan met het verslaan van gemeenteraadsvergaderingen.

Binnenkort wordt de overeenkomst opnieuw geëvalueerd waarna de gemeenteraad zal besluiten of de overeenkomst ook in 2016 wordt voortgezet. Onderdeel van deze evaluatie is een enquete die Omroep Zuidplas houdt onder mensen die de gemeenteraadsvergaderingen via Omroep Zuidplas volgen. Als u wilt meedoen aan deze enquete, zouden wij dat zeer op prijs stellen. Het invullen er van zal enige minuten in beslag nemen. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

De enquete is te vinden via http://www.omroepzuidplas.nl/enquete