Clicky

De Schakel op bezoek bij Het Gruttonest

Copyright Omroep Zuidplas

Vrijdag 15 januari vond de eerste ontmoeting plaats tussen de deelnemers van dagopvang voor ouderen in De Schakel in Moordrecht en kinderdagverblijf Het Gruttonest.

Begeleidster Sheila Kapitein van De Schakel is enthousiast over de ontmoeting: “Jong en oud hadden meteen een klik met elkaar, de vertederende blikken zeggen genoeg. Al gauw werden er vrolijke kinderliedjes opgezet en ging jong en oud gymmen met elkaar. Dat was een genot voor de deelnemers, maar ook zeker voor de begeleiding.

Voor oudere mensen is het altijd goed om te bewegen, maar om door zulke jonge kinderen gestimuleerd te worden dat maakt het toch net even wat leuker. Na even bijkomen met gezellig zingen en een verhaal voorlezen, kwamen ze snel tot de conclusie dat dit zeker herhaald gaat worden. Deze bezoekjes zullen maandelijks plaats gaan vinden.”