Clicky

Accordeon groot succes bij inloop Schakel Moordrecht

Copyright Omroep Zuidplas

Een optreden van twee vrijwilligers tijdens één van de inloopbijeenkomsten in de Schakel bleek afgelopen week een groot succes. Steeds meer mensen weten de inloopbijeenkomsten te vinden in Moordrecht.

De Inloop in activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht organiseert regelmatig een middag voor inwoners van Moordrecht. Vorige week was er weer een middag  waar twee vrijwilligers met accordeon een liedjesprogramma verzorgden. Meezingers als Het Kleine Café aan de Haven werden volop meegezongen. De belangstelling was groot.

Inloop inwoners Moordrecht

Inwoners van Moordrecht zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de dagopvang of inloop in De Schakel van de Gemiva-SVG Groep. Er worden verschillende activiteiten aangeboden zoals kaarten maken, gym, geheugentraining, spelletjes doen, bakactiviteiten, bloemschikken, knutselen en zingen. De openingstijden zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur.