Clicky

Zoektocht naar mooie en bijzondere auto’s voor Gemiva rondrit

Copyright Omroep Zuidplas

Stichting Evenement is nog dringend opzoek naar mensen met een bijzondere auto voor de jaarlijkse Gemiva rondrit. De rondrit wordt jaarlijks georganiseerd voor bewoners van verschillende Gemiva woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Dit jaar vindt de rondrit plaats op zaterdagmiddag 16 april. Door mee te doen bezorgt u de bewoners een fantastische middag. De bewoners van de Gemiva woningen hebben een verstandelijke beperking en zijn ieder jaar weer super enthousiast.

Mensen die in het bezit zijn van een bijzondere auto zoals een oldtimer, cabrio of een jeep kunnen contact opnemen met Stichting Evenement. Dat kan via info@stichtingevenement.nl of 06-22231203. De organisatie heeft dit jaar de kampen met een te kort aan auto’s. Vrijdagavond 8 april waren er nog maar 7 aanmeldingen binnen. Door verschillende oorzaken kunnen een aantal mensen die de afgelopen jaren hebben meegedaan dit jaar er niet bij zijn. Stichting Evenement hoopt op nog een aantal aanmeldingen zodat de jaarlijkse rondrit toch door kan gaan.

Beluister hieronder ook het radio-interview terug met Liane Boele, uitgezonden op zaterdag 9 april.