Clicky

Zevende Zomerweek in Nesselande

Copyright Omroep Zuidplas

Voor de zevende keer op rij wordt er weer een Zomerweek georganiseerd voor alle basisschool kinderen in de wijk Nesselande.

Dit jaar start het festijn op woensdag 17 augustus om 09.30 uur en duurt tot en met vrijdag 19 augustus. De locatie is, net als voorgaande jaren, het terrein van CuliNESSE. Het thema dit jaar :  KAMPIOENEN!

Dit in het kader van de Olympische Spelen die dezelfde tijd worden gehouden in Rio de Janeiro. Dus: Olympische sporten en spelletjes op het strand en in het water, en op donderdag veel creativiteit. De openingsceremonie van de Zomerweekspelen vindt plaats op woensdag 17 augustus om 9.30 uur.

Voor de ouders/verzorgers zal er weer een koffiecorner worden ingericht waar zij gezellig een kopje koffie of thee kunnen drinken. Op vrijdagmiddag is er voor tieners ook een programma i.s.m. Buurtwerk Alexander.

Er is elke dag plaats voor 150 kinderen. Aanmelden kan al vooraf via www.nesseunited.nl Kijk ook eens op Facebook: https://www.facebook.com/ZomerweekNesselande