Clicky

Projectkoor Intermezzo begint 2017 met goede voornemens

Copyright Omroep Zuidplas

Projectkoor Intermezzo Nieuwerkerk aan den IJssel is het nieuwe jaar met goede voornemens begonnen. Een van die voornemens is een actieve ledenwerving, zodat het koor ook in 2017 weer kan zorgen voor mooie uitvoeringen.

U heeft vast ook wel goede voornemens, zoals het weer oppakken van uw oude hobby, het zingen in een koor. Of komt het er niet meer van om een instrument te bespelen, maar wilt u toch iets met muziek doen. Maar misschien bent u juist op zoek naar iets nieuws. Dan is zingen bij Projectkoor Intermezzo een mooie kans om die goede voornemens waar te maken. Want er is op dit moment bij het koor uit Nieuwerkerk aan den IJssel behoefte aan tenoren, bassen en sopranen.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend langs komen op een van de repetities om met het koor en de dirigente kennis te maken. Het is prettig als u even meldt dat u wilt komen kijken, luisteren en misschien ook meezingen. En als u lid wordt krijgt u een welkomstcadeau, bijvoorbeeld een zangles van de dirigente en zangcoach Nicky Bouwers.

Projectkoor Intermezzo zingt overwegend klassiek reportoire, met af en toe een uitstapje naar een lichter genre. Zangplezier staat voorop. De repetities zijn op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Basisschool De Terp in de Dorpsstsraat 6 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer weten? www.projectkoorintermezzo.nl of via Facebook.