Clicky

Leen Koster rond CD “Dichterbij dan ooit” af

Copyright Omroep Zuidplas
De afgelopen maanden werkte de Nieuwerkerkse voorganger en gospelzanger Koster aan een nieuwe album getiteld “Dichterbij dan ooit” die hij kort geleden afrondde.

Dat album zal in maart dit jaar verschijnen. De CD presentatie is op zaterdag 13 mei 2017 tijdens een concert in De Basiliek in Veenendaal.

Daarmee komt zijn muziek dichtbij en raakt het mensen. Tijdens het presentatieconcert in maart zal Koster worden ondersteund door een volledige band. Met ‘Dichterbij Dan Ooit’ zet Koster een volgende stap in zijn muzikale loopbaan. “Met deze nieuwe muziek wil ik meer de nadruk leggen op de hoop die er is; op de houvast die mensen hebben bij de soms moeilijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn aangedragen door mensen in mijn omgeving. Vaak wordt alleen gezongen over oplossingen en antwoorden, maar ik wil naast die hoop ook zingen over wat men doormaakt in dit leven en hoe men dit ervaart.”

De nummers die op de nieuwe CD zijn: 1. Alle deuren open (afwijzing), 2. Dichterbij dan ooit (Vrouw gelooft, man niet). 3. Foto van toen (dementie), 4. Ik leef. (Blijdschap), 5. Voor wie het wil zien (wonderen), 6. Engel op aarde (Syndroom van Down), 7. Als geen ander (vriendschap), 8. Woorden in het zand (oordelen), 9. Reddingsplan: (Zoeken), 10. Een plek voor iedereen (verdrukten), 11. Een nieuwe dag (Jezus) en 12. Verdwaald (Geloofscrisis).