Clicky

Naar House investeert in milieuvriendelijke bus

Copyright Omroep Zuidplas

De Nieuwerkerkse stichting Naar House heeft een kleinere en modernere bus aangeschaft om daarmee te kunnen voldoen aan de strengere milieu eisen van gemeentes.

“We zijn aan het werk om de bus operationeel te maken en inmiddels zijn de stoelen erin gezet voor het creëren van de vertrouwde gesprekshoek. Er wordt nog een keukentje  gecreëerd en keukenblad is gekocht. Verder moet er nog een kaartenbak in en een voorraadbak tegenover de stoelen. Een aggregaat en LED verlichting moeten nog aangeschaft worden. En om de bus in de vertrouwde kleuren met tekst te krijgen hebben we de offerte binnen à 800 euro.” Aldus John Sittrop voorzitter van de stichting die in 2014 haar 20 jarig jubileum vierde (20 jaar Naar House! (video))

Stichting Naar House is een landelijke interkerkelijke evangelisatiestichting werkzaam bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en winkelcentra om het evangelie van de redding door Jezus Christus te verkondigen. Ook wil Naar House mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene.

Sittrop, oud omroepmedewerker, sprak afgelopen zaterdag, 4 februari, nog over de vruchten van de Geest op de 9de kampvuuravond in de Zuidplas.