Clicky

Van Vliet Barracuda houdt stand in nationale competitie

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zaterdag was deel drie van de verenigingscompetitie. De zwemmers van Van Vliet Barracuda moesten weer aan de bak om de positie te behouden in de B-poule. In Papendrecht werden dan ook goede tijden gezwommen en hiermee ook veel persoonlijke records verbeterd.

In totaal zijn er 63 nieuwe persoonlijke records verbroken door 28 zwemmers. Roan Roor, Sidique Turay en Christina Agussalim deden dit drie keer. Een hele sterke prestatie van Christina op de 200 meter schoolslag (3.01.06) zorgde voor de nodige punten. Thomas Hesper, Emma Verkuijl en Nathan Vos verbeterde zichzelf vier keer en Jip van Veen en Thijs Visser zelfs vijf keer. Ook hier werd op de 200 meter schoolslag hard gezwommen. De kleine mannen zwommen respectievelijk 3.15.08 en 3.10.44. Als kers op de taart verbeterde Denise Boereboom haar eigen clubrecord op de 50 meter vlinderslag, dat al vijf jaar stond, door onder de magische 30 seconden te duiken in 29.80. De resultaten geven goede moed om de stijgende lijn door te zetten naar de laatste ronde volgende maand.