Clicky

IJsselthuis start weer met wekelijkse bijeenkomsten in de Batavier.

Copyright Omroep Zuidplas

Het Hospice IJsselThuis in Nieuwerkerk aan den IJssel start vanaf vrijdag 17 februari met wekelijkse bijeenkomsten. Na een winterstop is het Café IJsselThuis vanaf deze week weer iedere vrijdagmorgen in De Batavier te vinden.

Iedereen is van harte welkom om bij een kopje koffie te praten over allerlei onderwerpen die te maken hebben met de laatste levensfase. Tijdens de bijeenkomsten wordt informatie gedeeld over wat het Hospice IJsselthuis kan betekenen bij de zorg voor een ongeneeslijk zieke. Maar ook is er informatie te krijgen over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij het Hospice.

Om de vier weken is er een thema bijeenkomst. Op 10 maart gaat het om “een levensboek maken” en op 7 april komt notaris van der Hammen iets vertellen over erfrecht. Op vrijdag 5 mei is er een lezing over palliatieve zorg. De bijeenkomsten van IJsselThuis in de Batavier in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn iedere vrijdagmorgen van 10.30 uur tot 11.30 uur. De themabijeenkomsten duren een uur langer.