Clicky

Jongen trapt andere jongen van fiets, politie zoekt getuigen

Copyright Omroep Zuidplas

De politie zoekt naar getuigen van een mishandeling op woensdag 8 februari in Moordrecht. De mishandeling vond plaats ter hoogte van de Doctor A. Kuyperstraat en het Torbeckeplein. De politie wil graag in contact komen met één specifieke getuige van het voorval.

Een nog onbekende jongen heeft rond 16:15 uur een andere jongen van zijn fiets getrapt. Dit gebeurde op een pleintje met garageboxen. De onbekende jongen was ongeveer 17 jaar met een tenger postuur, grijs trainingspak met daar overheen een zwarte jas.

Vlak na het voorval was er een vrouw in de buurt die mogelijk iets gezien heeft. De politie wil graag in contact met haar komen. Maar ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.