Clicky

Derde Gospeldag Bethelkerk (Full Video)

Copyright Omroep Zuidplas

Na 2 geslaagde gospeldagen georganiseerd door Noodgemeente Geredja Protestan Maluku di Belanda (NGPMB) uit Capelle aan den IJssel vond de derde plaats op zaterdag 28 januari 2017 in de Bethelkerk te Capelle aan den IJssel.

Omroep Zuidplas plaatste eerder een compilatie van het festijn (Derde Gospeldag Bethelkerk (video)) maar onder dit artikel kunt u de hele registratie bekijken.

Het begon om 14.00 en eindigde laat in de avond. De bands kwamen uit heel het land.  Zoals uit Middelburg, Nijmegen, Vugt en Hoogeveen. Ook de Nieuwerkerkse band van de Volle Evangelie gemeente Effata trad op. Daarnaast was er ruimte voor veel samenzang.

De derde gospeldag werd op een mooie christelijke, ingetogen en toch feestelijke manier beleefd en voor velen was een weerzien na een jaar. Ook van de aangeboden maaltijd werd grif en dankbaar gebruik gemaakt. De organissatoren hadden het uitstekend voor elkaar en velen keken alweer met verlangen na volgend jaar.

Een week voor deze gospeldag waren organisatoren Helen Mainasse en Kimberly Indira in de studio van omroep Zuidplas om het evenement kracht bij te zetten.
Ook omroep Zuidplas was erbij en maakte o.a. deze hieronder te bekijken Tv opname.