Clicky

Kampioenswedstrijd CKV Nieuwerkerk live te volgen middels extra uitzending Sportcafé

Copyright Omroep Zuidplas

Aanstaande zaterdag doet Omroep Zuidplas' Sportcafé live verslag vanuit Gornichem via radio én internet van de kampioenswedstrijd tussen CKV Nieuwerkerk en GKV.

De extra uitzending start zaterdag om 17:00 uur! Klik hier voor de luistermogelijkheden. 

Tevens zullen er ook video opnames gemaakt worden die later via ons TV kanaal te zien zullen zijn!

Wat voorafging:
CKV Nieuwerkerk begon dit zaalseizoen op 12 november van het vorige jaar nog teleurstellend met een 21-32 thuis nederlaag tegen directe titelconcurrent Pernix. Deze nederlaag was echter het startsein van een overwinningenreeks die zijn weerga niet kende. Achtereenvolgens werden Achilles(31-20), Rust Roest(18-15), Tilburg(22-17), Antilopen(26-21), GKV(28-27). Tjoba(31-19), Pernix(27-25), Achilles(25-22), Rust Roest(32-31), Tilburg(29-22) en Antilopen(29-24) verslagen.

Vanaf wedstrijd drie stond CKV Nieuwerkerk op de tweede plek achter Pernix, tot 4 februari. Toen verloor Pernix van Antilopen en greep Nieuwerkerk de koppositie. Een week later won CKV van datzelfde Antilopen en verspeelde Pernix één punt tegen Achilles. Dat maakt dat CKV Nieuwerkerk met nog twee wedstrijden te gaan drie punten voorsprong heeft op Pernix: 22 om 19. De tegenstander van zaterdag, GKV, staat op plek drie met 16 punten en speelt nergens meer om.

Mocht het onverhoopt toch nog mis gaan met CKV Nieuwerkerk en beide ploegen eindigen op hetzelfde aantal punten, zal er een beslissingswedstrijd worden gespeeld op neutraal terrein.

Deze extra uitzending van Sportcafé wordt mogelijk gemaakt door Danny Govers, Philip van Es en Remi van Tienhoven