Clicky

Nieuwerkerkse auteur Inge Pietjouw lanceert eerste deel in magische boekenserie

Copyright Omroep Zuidplas

Auteur Inge Pietjouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel lanceerde op 18 februari haar eerste Young Adult-boek ‘Droomwandelaar: Aurora’. ‘Aurora’ is het eerste deel in de Droomwandelaar-serie en is uitgegeven door uitgeverij Zilverspoor.

De lancering van het boek vond plaats tijdens het Vikingweekend op ’t middeleeuws erf van Landgoed Schothorst in Amersfoort. Niet in de buurt van haar woonplaats, maar de locatie was zo uniek dat er geen betere denkbaar was om het verhaal over het vikingmeisje Finna te lanceren. 
 
Over de auteur en het boek
 
Inge Pietjouw woont in Nieuwerkerk aan den IJssel en werkt als redacteur bij het ministerie van Algemene Zaken in Den Haag. Maar het schrijven van boeken was al haar droom sinds ze een klein meisje was. In 2012 schreef ze twee korte romantische verhalen die als e-book gepubliceerd werden door uitgeverij The House of Books.
 
In 2014 begon Inge Pietjouw aan haar eerste Young Adult-verhaal ‘Aurora’en uitgeverij Zilverspoor publiceerde dat in februari 2017. Een droom die uitkomt! Het boek is bij elke boekhandel te krijgen en natuurlijk ook via de grote websites, zoals Bol en Bruna.