Clicky

Tijdelijke afsluiting Bredeweg in Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Van maandag 6 maart tot en met zaterdag 25 maart 2017 wordt gewerkt aan de definitieve aansluiting van de Bredeweg op de onderdoorgang die onder het spoor tussen Gouda en Den Haag ligt.

De Bredeweg, de voormalige N456 tussen de A12 en de A20, is ter hoogte van de onderdoorgang drie weken afgesloten. De woningen en bedrijven blijven tijdens deze afsluiting bereikbaar via een omleidingsroute. Na 25 maart worden er nog werkzaamheden uitgevoerd aan de Bredeweg, maar de onderdoorgang is dan open voor verkeer met een maximale hoogte van 3.20 meter.

Zowel het vrachtverkeer als het plaatselijke verkeer zal tijdens de werkzaamheden worden omgeleid met behulp van bebording en verkeersregelaars. Fietsers worden omgeleid via het bedrijventerrein Distripark en een stukje van de Zuidelijke Dwarsweg.

Vanaf 6 maart is het bedrijventerrein Distripark voor vrachtverkeer alleen bereikbaar vanaf de A12 zijde, de nieuwe onderdoorgang onder het spoor heeft namelijk een doorrijhoogte van maximaal 3.20 meter. De veranderingen zijn mogelijk door de aanleg van de nieuwe Moordrechtboog die eind vorig jaar is open gegaan voor het verkeer.