Clicky

Di-RECT deze zomer weer te zien op podium CuliNESSE

Copyright Omroep Zuidplas

De Haagse Rockformatie Di-RECT zal vrijdag 18 augustus optreden tijdens de zevende editie van Culinair Muziekfestival CuliNESSE. Ook de Golden Earring, Miss Montreal en Memphis Maniacs zullen deze zomer spelen op het strand van de Zevenhuizerplas bij Nesselande.

Di-RECT stond in 2015 al eens eerder op het podium van CuliNESSE en is vooral bekend geworden door de hits ‘Inside my head’ en ‘Times are changing’. De afgelopen jaren ontstond er met zanger Marcel van Veenendaal een nieuw geluid en vond de band zichzelf opnieuw uit. Robert Boevé van CuliNESSE over Di-RECT: “Het optreden twee jaar geleden vond ik persoonlijk nog steeds een van de beste optredens die CuliNESSE in haar bestaan heeft gehad. Te gek dat ze weer komen spelen”.

Naast DI-RECT maakte de organisatie afgelopen weekend ook bekend dat de Handsome Poets op CuliNESSE komen optreden. De Handsome Poets zijn vooral bekend met het nummer ‘Sky on Fire’ dat tijdens de Olympische spelen in London werd gebruikt als anthem voor het NOS programma London Late Night. De Handsome Poets staan donderdag op de CuliNESSE buhne.

De zevende editie van het culinair muziekfestival zal op 17, 18 en 19 augustus plaatsvinden op het strand van Rotterdam Nesselande.