Clicky

Hans Leeflang ‘Closer to His Heart Ministries’ (audio)

Copyright Omroep Zuidplas

Hans Leeflang drijvende kracht achter de Closer to His Heart Ministries nam vrijdag 17 maart plaats voor de microfoon van omroep Zuidplas bij Rondom het Licht.

Presentatoren Leen Koster en Gerard van Dodewaard spraken met hem over zijn Ministrie. In dit diepte-interview geeft Leeflang, zoon van een evangelist, een blik op zijn een enorme geloofscrisis die hij meemaakte dit ondanks zijn christelijke opvoeding. In het interview vertelt hij hoe die crisis is beslecht en wat het hem bracht.

Daarnaast spreekt Leeflang hoe ‘Closer to His Heart Ministries’  is ontstaan aan waaraan het zijn naam ontleent, kijkt hij terug op voorgaande reizen en licht een tipje van de sluier op omtrent de aankomende evangelisatie reizen.

Het hele interview kunt u onder dit artikel beluisteren.