Clicky

Verlies voor basketbal dames en heren Waterdragers

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zaterdag speelden de Nieuwerkerkse basketbal dames in Oud-Beijerland tegen B.O.B. en speelden de heren in Rotterdam tegen het tweede van Rotterdam Zuid. Beide wedstrijden leverden nul punten op.

DAMES:
De gehavende ploeg van Dennis Williams trad zaterdag met slechts zes dames aan in sporthal Carla de Liefde te Oud Beijerland voor de wedstrijd tegen Basketbal Vereniging Oud-Beijerland, beter bekend als B.O.B.. Met een 54-42 uitslag bleven de twee punten in Oud-Beijerland. Voor de Nieuwerkerkse dames betekent dit alweer de vierde nederlaag op rij. Na twaalf gespeelde wedstrijden vinden we het vlaggenschip van de dames afdeling van de Waterdragers terug op de zevende plek met acht behaalde punten. Aanstaande zaterdag staat de enalaatste thuiswedstrijd van dit seizoen op de kalander als in de Parkzoomhal het derde team van EBV Baros op bezoek komt.

HEREN:
De heren onder leiding van trainer/coach Jenneke van den Berg speelden zaterdag in de Rotterdamse De Enk sporthal tegen het tweede team van Rotterdam-Zuid. Met een 72-42 verlies werd de tweede nederlaag op rij geleden door de Nieuwerkerkse heren. Na zestien gespeelde wedstrijden vinden we het mannen equipe terug op de enalaatste negende plek op de ranglijst met tien behaalde punten. De heren spelen dit seizoen nog twee wedstrijden alvorens de competitie erop zit. Dit zijn nog twee thuiwedstrijden, te beginnen aanstaande zaterdag als het tweede team van Squirrels op bezoek komt in de Parkzoomhal. Twee weken later(8 april) sluiten de heren dit seizoen af met een thuiswedstrijd tegen het tweede team van Baros.