Clicky

Petanque: Voorjaarstoernooi

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 18 maart. Bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk werd het voorjaarstoernooi gespeeld. Gelukkig konden de 53 deelnemers in het Boul o Drome hun 3 wedstrijden droog spelen.

Opvallende resultaten, want dit keer waren het niet de bekende namen die de prijzen voor zich op eisten. Na een middag spelen was het namelijk Ans Verfurth die er met de 1e prijs vandoor ging. Ans won drie partijen met een eindsaldo van 26 punten. Tweede werd Peter Kraaijeveld hij eindigde op een saldo van 21 punten en drie winst. Peggy de Wit eindige als derde op twee punten van Kraaijveld. Wim van Vliet, Aad de Jong, Yvonne Stolk Harrie Borgers, Wilco Dekker en Carla van Luik vielen ondanks hun drie gewonnen partijen buiten het podium. Hekkensluiter werd Hilde Verduin 

Foto: Prijswinnaars Verfurth - Kraaijveld - De Wit