Clicky

Stichting Turf gaat werken aan zomerse productie

Copyright Omroep Zuidplas
Toneel stichting Turf gaat de komende periode werken aan een nieuwe voorstelling. Na de Kerstmusical Scrooge die eind vorig jaar werd gespeeld is er nu gekozen voor een zomerse voorstelling. Het gaat om de klassieker "Midzomernachtdroom" van William Shakespeare.

De nieuwe productie moet volgend jaar juni op de planken van theater Swanla in Zevenhuizen staan. Op 8, 9 en 10 juni 2018 moet de hele productie klaar zijn. Esther Erdtsieck-Blaaser gaat een volledige bewerking van het stuk maken. Het is de bedoeling dat het een eigentijdse versie gaat worden. Het moet een feel good voorstelling worden met veel zomerse muziek.

Audities voor het nieuwe stuk staan op woensdagavond 20 september gepland. Het is de bedoeling om vervolgens vanaf 1 november iedere woensdagavond te repeteren tot de voorstellingen in juni 2018. Aanmelden voor de audities kan nu al via stichtingturf@gmail.com.

Foto: archief foto van een voorstelling in november 2015