Clicky

A20 bij Nieuwerkerk dicht na ongeval met meerdere auto's

Copyright Omroep Zuidplas

De A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel in de richting van Gouda is vrijdagmiddag afgesloten geweest na een ongeval met meerdere auto's. De betrokken voertuigen stonden verspreid over de rijbaan. Er zijn twee ambulances opgeroepen voor mogelijke gewonden.

Het ongeval gebeurde vrijdag aan het einde van de middag rond 17.30 uur. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Nadat de gewonden weg waren is één van de rijstroken weer opgegaan voor het verkeer.

Bij het ongeval zijn zeker vier personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Ook stond een vrachtwagen stil op de middenbaan. Niet duidelijk is of deze ook betrokken is geweest bij het ongeval of dat deze net optijd heeft kunnen stoppen.

Naast de twee ambulances zijn ook politie en brandweer ter plaatse geweest. Na een klein uur kon de rijbaan weer worden vrijgegeven. Het verkeer stond op dat moment stil vanaf het Terbregseplein.