Clicky

Derde verlies op rij CKV Nieuwerkerk, IJsselvogels spelen gelijk

Copyright Omroep Zuidplas

CKV Nieuwerkerk speelde zaterdag in Zeeland tegen Tjoba. De Moordrechtse korfballers van de IJsselvogels speelden in Leiderdorp tegen Velocitas.

CKV NIEUWERKERK
De ploeg van trainer Bas Harland leed zaterdag in het Zeeuwse 's Heer-Hendrikskinderen de derde nederlaag op rij. Na verliespartijen tegen Tempo en Vriendenschaar was zaterdag Tjoba te sterk voor de Nieuwerkerkers: 21-19. Na tien gespeelde wedstrijden staat Nieuwerkerk op de vierde plek met negen behaalde punten. Zaterdag 6 mei hervat Nieuwerkerk de competitie met een wedstrijd op sportpark De Kleine Vink tegen het uit Middelburg afkomstige Swift.

DE IJSSELVOGELS
De Moordrechtse korfballers van coach Mark Glissenaar speelde zaterdag op sportpark De Bloemerd in Leiderdorp tegen Velocitas. Na twee nederlagen op rij pakten de IJsselvogels één punt tegen Velocitas: 15-15. Ondanks het punt blijven de IJsselvogels staan op de vijfde plek met nu acht behaalde punten. Zaterdag 6 mei ontvangen de IJsselvogels op de Moordrechtse Sportlaan bezoek van Futura.