Clicky

Petanque: The Big Apple

Copyright Omroep Zuidplas

Met winnaars over twee gespeelde poules werd zaterdag het The Big Apple groente en Fruit Toernooi weer een succes. Na de 2 voorrondes in de ochtend werden de twee poules voor de middag samengesteld.

Het toernooi was dit keer met vaste koppels op de inschrijvingslijst. Door het spelen in de twee poules waren de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd wat bleek uit de standen. Geen van de teams zag zelfs kans om drie partijen winnend af te sluiten. Zowel in poule A en B was er maar een team dat kans zag om twee partijen te winnen. In poule A was dat Dick Verkuil met Leen  van de Hoek. In poule B waren dat Bert Klandermans en Ton van Dijk. Al met al dus een zeer close toernooi in strekte. De overige winnaars waren in poule A , Arie van Vliet en Wilco Dekker als tweede en Leo Traa en Fred Pop op de derde plek. Voor poule B waren het Humprey Lemmens en Wim de Vries op plaats twee. Dini Nesselaar en John de Vries eindigen als derde. Tevens werd op woensdag de tweede ronde van de voorjaarsdriekamp gespeeld. Daar deden Leen van de Hoek, Ewald Wolffenbuttel en Wilco Dekker goede zaken. Alle drie wonnen zij hun drie wedstrijden. Wilco gaat inmiddels aan kop van het klassement en zal dat komende week in de Tete a Tete moeten verdedigen.

Foto: de deelnemers van zaterdag