Clicky

Recordopbrengst Bazaar in De Dorpskerk Capelle

Copyright Omroep Zuidplas

De Bazaar die op zaterdag 8 april werd gehouden in de Dorpskerk in Capelle a/d IJssel heeft een recordbedrag opgeleverd van € 20.222.

Bazaarcommissielid Gerrit van Oosten maakte het bedrag bekend op zondag 9 april jl. De Bazaarcommissie kijkt met een tevreden gevoel terug op de 37ste editie van de Bazaar, waarvoor zoveel vrijwilligers zich belangeloos hebben ingezet. Op de Bazaardag zelf, zaterdag 8 april, had een grote menigte had zich in alle vroegte verzameld bij de Dorpskerk. Bij het luiden van de kerkklokken even voor half 10 spoedde de menigte zich naar hun favoriete kraam om meteen hun slag te slaan.

De tweedehands spullen bleken erg in trek bij de bezoekers. Curiosa, afgedankte elektronische apparaten, glaswerk, kleding en speelgoed vonden een nieuwe eigenaar. Bij het Rad van Avontuur aan de andere kant van de Dorpskerk was het de hele dag een drukte van belang. Mede dankzij de prachtige prijzen die er te winnen waren. Tevens werd de winnaar van de hoofdprijs van de loterij bekendgemaakt door notaris F.W.W.M Govers. Voor de inwendige mens was ook gezorgd. Stroopwafels, koeken, broodjes frikandel en kroket en kibbeling vonden gretig aftrek. Met recht kunnen de organisatoren terugkijken op een geslaagde dag.