Clicky

Petanque: Dekker wint Van der Dussen toernooi

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zaterdag werd bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk het Tuinplanten van der Dussen toernooi gespeeld.  Dit keer in een mieuwe vorm, ala mele, met wisselende teams per ronde. 

Ook is het toernooi naar een vorm van drie partijen omgezet. Met 34 deelnemers en een mooi zonnetje en af en toe een bui dus mooie ingrediënten voor een geslaagd toernooi.
Na de drie gespeelde partijen kon er een podium worden neergezet voor drie deelnemers die alle partijen gewonnen hadden: Wilco Dekker (3 + 27) Leen van der Hoek (3+ 26) en Aad de Jong(3+17) die dus in de prijzen vielen, Conny Smithuis ( 3+ 15). Er werden nog twee steekprijzen verloot en de gelukkigen waren Sieb Hulzenga (33e plaats) en Simon Smithuis (7e plaats).  Alle winnaars gingen naar huis met een mooi pakket aan planten van de sponsor.