Clicky

MS Motion loop Steven en Nadine een succes

Copyright Omroep Zuidplas

MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement waarbij de ziekte Multiple Sclerose landelijk op de kaart wordt gezet. Het evenement werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door het Nationaal MS Fonds.

Nieuwerkerker Steven Roos en Nadine Dekker, bekend van het boek ‘Over leven en overleven’ (Nadine Dekker presenteerde vandaag "Over leven en overleven") liepen op 13 mei deze race. Twintiger Nadine heeft sinds haar 12de jaar MS. Haar verhaal laat zien hoe schrijnend haar levenssituatie soms is door deze ziekte. Nadine die aan een rolstoel is gekluisterd door deze ziekte werd gedurende de 10 kilometer lange tocht voortgeduwd door Steven (Omroepmedewerker loopt Marathon van Rotterdam).

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen. Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand op een van de twee locaties. Voor kinderen was er speciaal een KidsRun. Het gelegenheids duo heeft de race succesvol uitgelopen.