Clicky

Nieuwerkerkse vrouw slachtoffer van babbeltruc

Copyright Omroep Zuidplas

Een bewoonster van de Wilg in Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdag 16 mei slachtoffer geworden van een brutale babbeltruc. Een man belde rond 12.15 uur aan bij de vrouw met de mededeling dat hij kwam controleren op asbest.

De man is de woning binnengelaten. Na het vertrek van de man bleken er sieraden verdwenen. In eerste instantie kon niet helemaal bepaald worden wat verdwenen was omdat de man de slaapkamer op slot had gedraaid en de sleutel had meegenomen.

De dader is een gezette man met een roze overhemd, zwart haar en een bril. Ondanks een snelle melding via de BuurtApp is de man dinsdag niet meer aangetroffen. Getuigen die de man ergens gezien hebben of een vergelijkbare smoes aan de deur gehad hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.