Clicky

Mathieu de Jong vertrekt als coach bij De IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

Na ruim 24 jaar te hebben rondgelopen bij NHC De IJssel, vertrekt Mathieu de Jong aan het eind van dit seizoen als trainer bij Dames 1. A.s. zondag zal De Jong zijn vertrek in het sportprogramma Sportcafé toelichten.

Donderdagavond heeft De Jong de selectie op de hoogte gebracht van zijn beslissing. De Jong(26) loopt al vanaf zijn 2e rond bij De IJssel en vertrekt dus na 24(!) jaar bij zijn jeugdliefde.

Waarom Mathieu de Jong vertrekt bij De IJssel zal hij zondag tussen 14:00 en 17:00 toelichten bij Sportcafé, hét sportprogramma bij úw Omroep Zuidplas.

Eerder maakte heren hoofd trainer Rens Kauffmann al bij Sportcafé bekend aan het eind van dit jaar te zullen stoppen als trainer van IJssel Heren 1. Hij wordt opgevolgd door assistent en naamgenoot Willem Kauffmann.