Clicky

Vol deelnemersveld aan de start van Autocross Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen op Hemelvaartsdag heeft dit jaar een vol deelnemersveld. Tientallen coureurs zijn donderdagochtend naar de Bierhoogtweg in Zevenhuizen gereden voor het jaarlijkse spektakel. De organisatie verwacht duizenden bezoekers.

De coureurs hebben zich donderdagmorgen gemeld bij de jury en keuring. Alle auto's die meedoen vandaag zijn gekeurd op onder andere de veiligheid. De organisatie heeft de afgelopen weken veel deelnemers ingeschreven met als gevolg dat alle categorieën vol zitten. Aan de autocross doen dit jaar veel deelnemers mee uit de directe regio.

De autocross begint donderdag 25 mei om 12.00 uur. Bezoekers kunnen hun auto op het terrein aan de Bierhoogtweg parkeren maar het is aan te raden om op de fiets te komen. De autocross wordt dit jaar gehouden op een weiland ter hoogte van de Bierhoogtweg nummer 7. Dit is hetzelfde terrein als waar de autocross in 2014 werd gehouden.