Clicky

Autocross Zevenhuizen blijkt weer supercross te zijn (video)

Copyright Omroep Zuidplas

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen heeft ook in 2017 weer veel belangstelling getrokken. Naast veel deelnemers genoten ook veel bezoekers van de volle crossdag op de Zevenhuizense klei. 

De autocross kon dit jaar gehouden worden op een weiland aan de Bierhoogtweg. De enige wolken op de dag waren afkomstig van de crossbaan die door de droogte een beetje stoffig was. De organisatie kon aan het einde van de dag veel loftuitingen in ontvangst nemen van de deelnemers aan de jaarlijkse autocross. De lokale muziekvereniging De Kleine Trompetter was ook dit jaar weer van de partij om de organisatie te helpen.

Om de stofwolken tegen te gaan is de crossbaan verschillende keren nat gemaakt. Hierdoor konden de stockcars, kevers en alle andere deelnemers perfect over de baan glijden. Bekijk onderstaande beelden voor een impressie van de dag.