Clicky

Nachtradio voor de Molukse Kerk Krimpen aan den IJssel’

Copyright Omroep Zuidplas

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni organiseert Stichting Molukse Kerken nachtradio bij RTV Krimpenerwaard te Bergambacht. Tijdens deze nacht (van 00:00 tot 08.00 uur) zullen diverse presentatoren 8 uur aaneen radio verzorgen.

Een radionacht met als doel het werven van fondsen voor het renovatieproject van de Molukse Kerk in Krimpen aan den IJssel. A la 3FM Serious Request kunnen de luisteraars in ruil voor een donatie een verzoeknummer aanvragen. Doneren en je verzoeknummer indienen dat kan via http://www.whydonate.nl/jgm-nachtradio-voor-de-molukse-kerk-in-krimpen-a....

Maar er is meer te beluisteren deze nacht. Zo is er de Top 25 Maluku Music Holland die geheel door de luisteraars zal worden samengesteld. Middels bijgevoegde link kan een ieder zijn Top 3 doorgeven. Op basis van alle inzendingen zal de Top 25 worden samengesteld. Stemmen kan tot en met  5 juni (24:00 uur). Gedurende de nacht zullen we  de Top 25 integraal uitzenden. Hoe je Top 3 in te zenden? Dat kan via https://goo.gl/forms/qHfFq9z8YREXKTL82.

De redactie richt zich ook op interviews met sportlieden/muzikanten en aandacht voor o.a. Moluks literair leven, kookkunst, lifestyle, de zomeragenda Molukse evenementen en semi akoestische live optredens. De uitzending kan live bijgewoond worden.