Clicky

Hockey heren De IJssel kunnen kampioensfeest Rijswijk niet uitstellen

Copyright Omroep Zuidplas

NHC De IJssel speelde zondag de enalaatste wedstrijd van dit seizoen. Op sportpark Lange Kleiweg te Rijswijk was HC Rijswijk de tegenstander. Bij winst zou de thuisploeg zeker zijn van het kampioenschap.

De heren van trainer Rens Kauffmann waren niet bij machte om dit feestje te verstoren, Rijswijk won met 5-2. De eretreffers namens de IJssel kwamen op naam van Joel Waasdorp(5-1) en Jelle Kuurstra (5-2).

Direct na het laatste fluitsignaal werd de champagne bij de tegenstander ontkurkt want zei kronen zich tot kampioen van de Tweede Klasse.

Aanstaande zondag spelen de IJssel heren de laatste wedstrijd van dit seizoen als op sportpark Dorrstein het Haagse HDS de tegenstander is. Dit zal tevens de laatste wedstrijd zijn dat Rens Kauffmann als eindverantwoordelijke op de bank zit bij De IJssel.

Sportcafé sprak direct na afloop van de wedstrijd met IJssel coach Rens Kauffmann: