Clicky

Kaartverkoop CuliNESSE 2017 gaat erg hard

Copyright Omroep Zuidplas

De kaartverkoop van culinair muziekfestival CuliNESSe gaat hard. Dat meldt de organisatie achter het jaarlijkse festival in Nesselande.

De kaarten voor vrijdag 18 augustus zijn online inmiddels uitverkocht. Op deze avond staat onder andere een optreden van DI-RECT op de planning. Er zijn nog wel enkele kaarten voor de vrijdagavond te koop bij de Shoeby in winkelcentrum de Reigerhof.

Voor donderdag 17 augustus en zaterdag 19 augustus zijn nog wel kaarten verkrijgbaar via de website van CuliNESSE. Op deze dagen komen onder andere Racoon, Miss Montreal, Handsome Poets en The Kik voorbij. 

‘Ook op donderdag en zaterdag kent CuliNESSE een heerlijke culinaire en muzikale line-up. Echter ook voor deze dagen geldt dat de kaartverkoop erg hard gaat. Wees er dus snel bij” aldus organisator Robert Boevé.

CuliNESSE zal dit jaar plaatsvinden op 17, 18 en 19 augustus op het strand van Nesselande, Rotterdam. Naast de goede artiesten kan er ook dit jaar weer genoten worden van bekende restaurants uit de regio. Dit jaar zullen er maar liefst 12 restaurants zorgen voor de innerlijke mens tijdens het festival.