Clicky

Tijdelijk elders onderdak voor kerkdiensten PKN Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Vanwege de verkoop van het Ontmoetingscentrum en de renovatie van De Bron zullen de kerkdiensten van tijdelijk elders plaatsvinden.

De ochtenddiensten zullen vanaf zondag 9 juli om 11.30 uur worden gehouden in de Nieuwe Kerk van de Hervormde Gemeente aan de J.A. Beijerinkstraat 53 en de middagdiensten om 17.00 uur in de Sint Josephkerk, Kerklaan 20.

De Protestantse gemeente is de  Hervormde Gemeente en de Katholieke Parochie in Nieuwerkerk a/d IJssel dankbaar voor de verleende gastvrijheid. De tijdelijke huisvesting zal naar verwachting duren tot de maand december. Na de vakantie zullen de verbouwingswerkzaamheden van gebouw De Bron beginnen.

De verbouwingsopdracht is verstrekt aan aannemingsbedrijf Muddebouw, gevestigd in Krimpen aan de Lek.