Clicky

Genomineerden Cultuurprijs 2017 Waddinxveen bekend

Copyright Omroep Zuidplas

De genomineerden voor de Cultuurprijs 2017 zijn bekend. In totaal zijn zeven aanmeldingen binnengekomen, waarvan uiteindelijk vier kandidaten zijn genomineerd. De Cultuurjury wijst de komende maand een winnaar aan. 

Deze winnaar gaat tijdens het evenement ‘WadCultureel’ naar huis gaan met een kunstwerk en een geldbedrag.

De genomineerden voor de Cultuurprijs 2017 zijn (op alfabetische volgorde):
• Dirk Jan Thuis
• Lida Kalfsbeek
• Ruud Kooger
• Studio Da Danza

Op zaterdag 9 september 2017 reikt de Cultuurjury voor de vijfde keer de Cultuurprijs uit. De prijs gaat naar een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar actief heeft ingezet voor het Waddinxveense cultuurleven. Jaarlijks wordt een oproep gedaan om kandidaten te nomineren voor de Cultuurprijs.

Foto: Cultuurjury, v.l.n.r.: Hans den Hollander, Albert Grooten, Bastienne Prins, Sjaak Noteboom en Sandra Orré