Clicky

Michels tekent huurovereenkomst met Essebaan Vastgoed

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen woensdag 12 juli heeft Peter Michels in het bijzijn van Richard Goud van Goud Bedrijfshuisvesting een huurovereenkomst getekend met Essebaan Vastgoed inzake een kantoorpand aan de Essebaan 15c te Capelle aan den IJssel. 

Na de start van het kantoor in juni 2005 is het bedrijf sterk gegroeid, hierdoor is behoefte ontstaan aan meer kantoorruimte. Door de groei heeft Michels Administratie & Belastingadvies zich ontwikkeld tot een sterke lokale en regionale partner voor diverse bedrijven, ondernemers en particulieren. Een logisch gevolg is dan ook dat de nieuwe vestigingsplaats dichtbij de bestaande locatie blijft.

Dankzij de inspanningen van Richard Goud is deze ruimte gevonden in het kantoorpand gelegen direct aan de Hoofdweg, net buiten Nieuwerkerk aan den IJssel, de huidige vestigingsplaats.
Peter Michels: “Wij wilden graag een nieuwe moderne kantoorruimte dichtbij onze huidige kantoorpand, waarbij het gevoel en de beleving van onze cliënten, met name het laagdrempelige karakter van ons kantoor, niet verloren zou gaan. Ondanks dat wij nu kiezen voor een bedrijvenverzamelgebouw zijn wij van mening dat wij dit met de keuze voor deze kantoorruimte kunnen waarborgen. De laagdrempeligheid zit immers niet alleen in de locatie, maar vooral ook in de bedrijfscultuur.”

Het pand aan het Raadhuisplein 12 te Nieuwerkerk aan den IJssel staat inmiddels te huur of te koop en is geschikt voor zowel kantoor- als woonruimte.