Clicky

Debatteer mee over de toekomst van Zuid-Holland (en Zuidplas)

Copyright Omroep Zuidplas
Voel jij je betrokken bij de provincie en wil je dat jouw belang en de belangen van Zuidplas worden meegenomen in de toekomstvisie van Zuid-Holland?
Debatteer dan mee tijdens het Omgevingsvisie Debat op dinsdagmiddag 29 augustus in het Provinciehuis in Den Haag. Dit is een unieke kans om dat wat jij belangrijk vindt voor Zuidplas onder de aandacht te brengen bij de provinciale politici. Iedereen die zich betrokken voelt bij de provincie of zijn/haar directe omgeving of werkt bij een instelling die betrokken is bij de provincie, mag mee doen aan het debat. Verdedig jouw belang/organisatie actief in het debat of woon het debat bij als toeschouwer. Het debat wordt georganiseerd door Kennislab voor Urbanisme in opdracht van de Provincie Zuid- Holland. Laat je stem uit Zuidplas horen in dit debat. Datum: dinsdag 29 augustus Tijd: 15.00 – 17.00 uur Locatie: Provinciehuis (Zuid Hollandplein 1) in Den Haag Meer infomatie en aanmelden: http://www.kennislabvoorurbanisme.nl/omg...