Clicky

Jeugdvakantieweek II in Nieuwerkerk aan den IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

De eerste jeugdvakantieweek van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli in Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle is al geweest. Het was erg gezellig! Nu is de laatste week van de zomervakantie in zicht en komt de tweede Jeugdvakantieweek er aan.

Welzijn Zuidplas heeft opnieuw een fantastisch programma samengesteld. Deze tweede Jeugdvakantieweek vindt plaats in Nieuwerkerk aan den IJssel van dinsdag 15 t/m donderdag 17 augustus.

Dit jaar is het 25e jaar dat er in Nieuwerkerk aan den IJssel een jeugdvakantieweek wordt georganiseerd en dat pakken we groots aan in het Park Hitland (Recreatieschap Hitland) aan de Hitlandselaan met een speciale editie:
Timmerdorp!

Het heet niet voor niets Timmerdorp, want je gaat met een paar vriendjes/vriendinnetjes samen een hut bouwen! Voor het bouwen is een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar er staan los van het bouwen dagelijks allerlei leuke activiteiten gepland in de ochtend, de middag én de avond. Wat dacht je van gereedschapskist knutselen, filmavond, kidsdisco, en levend stratego? Of van zelf soep maken na een bostocht, straatvoetbaltoernooi, goochelaar, hondenparcours, familie volleybaltoernooi, lampionnenoptocht en nog veel meer! Naast dit gehele nieuwe programma wordt er ook iedere dag geschminkt en geknutseld. Kaartjes zijn in de voorverkoop te koop bij de speeltuin de IJsselkids en op zaterdag 12 augustus worden in een stand in de Reigerhof van 12:00-14:00 ook kaarten verkocht. Op is op!
Informatie over de prijzen van kaartjes voor Timmerdorp en het gehele programma is te vinden op www.welzijnzuidplas.nl.

Wat wordt er aan de veiligheid gedaan?
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Er zijn altijd EHBO’ers aanwezig, die ieder kind met een wond of pijntje kunnen helpen. De plaats van de EHBO’ers is duidelijk aangegeven op het terrein. Er loopt de hele
dag ervaren leiding rond die goed op de veiligheid van de kinderen en omstanders let.

Mooie finale
Het timmerdorp wordt afgesloten met een talentenshow “Zuidplas Got Talent”. Iedereen kan meedoen! Daarnaast worden op deze avond de prijzen uitgereikt voor de mooiste bouwwerken en worden de winnaars van de activiteiten van het Timmerdorp gehuldigd.