Clicky

Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel kiest voor zelfstandigheid

Copyright Omroep Zuidplas

De Wereldwinkel heeft er voor gekozen om als zelfstandige Wereldwinkel verder te gaan. Dit besluit betekent dat deze niet meer gebruik zal maken van de marketing faciliteiten van de Landelijke vereniging.

Uiteraard blijft het assortiment nog steeds Fairtrade, want daar staat de Wereldwinkel voor. Ook blijven de inkopen bij de verschillende Fairtrade leveranciers gedaan worden.

Tijdens de zomersluiting krijt de winkel een nieuwe look and feel. De Wereldwinkel zegt trots te zijn op het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl.

Reactie's (1)

Laat een reactie achter!

Reactie(s):

dinie 4-8-2017 12:15

De Wereldwinkel.....

Door de jaren heen een begrip geworden in ons dorp

Direct bij de oprichting was ik er jaren vrijwilliger, heb het met plezier gedaan. De ritten naar Culemborg om daar spullen te halen. Veel in Consignatie en een goed gevoel als het in de winkel dan ook gekocht werd.

Ze zijn zo gegroeid en ze doen het zo goed, ik hoop dat dit zelfstandig zijn een succes zal blijken.Dat gun ik de harde werkers van harte. Maar ook voor de mensen die de doelstelling van de Wereldwinkel zijn.