Clicky

Omroep Zuidplas op bezoek bij de Rommelmarkt Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Sla uw slag op deze dag! Zo luidde de slogan op de activiteiten kalender van Omroep Zuidplas voor 5 augustus 2017. Er waren weer veel spullen en klein meubelen binnen gekomen.

En dit was de laatste kans om alle artikelen te bekijken en te kopen voordat heel veel andere mensen zich tijdens het komende Oogstfeest buigen over deze spullen. Reden genoeg om een bezoekje te brengen.

De Rommelmarktcommissie hoort bij de Nederlands Hervormde Gemeente Zevenhuizen. De opbrengst wordt in gelijke delen verdeeld voor algemeen kerkelijke doelen, voor de Diakonie en projecten van de commissie zelf. Met de opbrengst worden vele goede doelen gesteund. Er rollen er zo een hele rits uit als je daarna vraagt, zowel dicht bij huis als ver weg. Om enkele voorbeelden te geven:

- De Voedselbank
- Er zijn 2 Geadopteerde kinderen in Indonesië.
- Steun aan een tehuis in Den Haag voor opvang drugsverslaafden.
- Donatie/steun aan vrijwilligers voor opbouwprojecten in Albanië.
- Hulp aan een startende kerk in Nesselande.
- De renovatie van het orgel in de kerk van Zevenhuizen, een kapitaal project.
- Buitenverlichting van de kerk in Zevenhuizen die in het donker aanstraalt.

Er is een ruim aanbod aan goede en nuttige goederen. De Rommelmarkt is de eerste zaterdag van de maand geopend van 9 tot 12 uur en gevestigd aan de Wilgenlaan 2 in Zevenhuizen. Op het laatste stukje wijzen borden de weg.